Liefde zit in de kleine dingen, dat is de visie van Hartedeeltjes. Het zou geweldig zijn als meerdere mensen dat (weer gaan) zien en aanhaken, zodat er een mooie liefdevolle verandering op gang wordt gebracht! Volgens Hartedeeltjes doe je dit oa. door zelf vanuit je hart en in liefde te leven en dit te verspreiden, letterlijk en figuurlijk.

We hebben in de basis allemaal behoefte aan hetzelfde; zoals liefde, verbinding, aandacht. Laten we dat dan ook vanuit ons hart aan elkaar geven. Het maakt jezelf en de ander blij. Hartedeeltjes wil hierin graag een inspiratie zijn. Mensen bewust maken van dat iets kleins, iets simpels met liefde gezegd/gegeven/gemaakt, een grote impact kan hebben op zowel de ontvanger als de gever.

Wil jij ook deel uitmaken van deze positieve verandering en voel je dat Hartedeeltjes hierin iets kan betekenen in welke vorm dan ook?

Gun je jezelf, je familie, vrienden, festival-, evenementbezoekers, medewerkers of wie dan ook, de ervaring een mooi moment van ‘Baden in Liefde’?

Neem dan contact met me op, dan kijken we samen naar je wensen en de mogelijkheden!

Verbeter de wereld, BEGIN!