Deel het met ons en bezorg een glimlach op het gezicht van de lezer(s).

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Sonja uit Breda heeft geschreven op 18-08-2019 om 18:32
Mijn moeder heeft vanochtend in het Mastbos een hartje mogen oprapen. Ze vond het prachtig en stuurde meteen een foto vh kaartje en roze hartje door. Dankjewel! Top initiatief!
willeke van doormaal uit tilburg heeft geschreven op 04-07-2018 om 21:58
Wij hebben mogen ervaren wat het is... baden in liefde, het is zo lekker. dit moet je gewoon een keer gedaan hebben. GO Anneke ik weet zeker dat je hartedeeltjes echt wereldwijd kan laten gaan.
agnes uit tilburg heeft geschreven op 19-05-2018 om 09:10
Ik kan zelf dan wel niet haken, maar vond het een leuk initiatief dus ging ik op 10 mei graag ff voelen hoe het is om te gaan baden in Liefde, want zeg nou zelf "dat doe/kun je niet elke dag". Het was leuk.
Marjorie heeft geschreven op 03-05-2018 om 19:02
Hi Anneke, wat een mooie website! En wat een Drive! Ik vind het zo knap dat je dit allemaal voor elkaar krijgt. Ik wens je alvast een heel mooie dag op 10 mei! Ik hoop op veel baders in liefde. Veel liefs, Marjorie
Simone Roosen heeft geschreven op 02-05-2018 om 20:05
Mooie site Anneke! Helemaal TOP!! En heel veel succes op 10 mei. Wellicht dat we nog even komen kijken.
Femke uit Tilburg heeft geschreven op 02-05-2018 om 19:20
Ik leerde Anneke kennen tijdens een haak cafรฉ van By Phylon. En als een razende werden er hartjes gehaakt. Toen Anneke over haar droom vertelde om te baden in liefde, was ik om. Hoe gaaf is dat! Vanaf dat moment gaan al mijn restjes garen op aan hartjes. Eerst leverde ik ze in om bij Anneke in het bad toe te voegen. Maar langzaamaan deelde ik ze meer en meer uit. Zo mooi om mensen even een hart onder de riem te steken. Even een glimlach op een gezicht te toveren. Als ik ergens naartoe ga, neem ik een hartjes-maak-pakket mee en verspreid ik liefde. Sinds ik dit doe durf ik makkelijker onbekenden aan te spreken en ben ik me er bewuster van dat positiviteit uitstralen ver kan reiken. Haak aan!
Alexa (Amilishly) uit Bleiswijk heeft geschreven op 02-05-2018 om 18:47
Ik mocht in April kennis maken met Anneke van Hartedeeltjes op de Knit&Knot, waar Anneke iedereen inspireerde om te werken aan dit toffe doel! Iedereen een kans gunnen om eens te baden in liefde. Ik ben heel benieuwd naar hoe het zal zijn om al die gekleurde hartjes bij elkaar te zien. Ik kreeg in ieder geval al een warm gevoel van binnen โ™ฅ๏ธ Liefs,